Tablouri de pictat pe numere pentru copii

Aceste tablouri de pictat pe numere pentru copii sunt o modalitate creativa pentru ca cei mici sa-si descopere pasiunea pentru culori sau sa-si dezvolte tehnicile de pictat. Pictura pe tablouri cu numere ii ajuta pe copii sa se relaxeze si ii tine departe de ecranele tabletelor si a televizoarelor. Vezi gasi tablouri de pictat pe numere pentru copii cu diverse personaje din desenele animate, animale salbatice si dinozauri. Setul de pictat pe numere pentru copii contine panza, sasiul de lemn, pensule de marimi diferite si include set culori acrilice necesare picturii.

Tablouri de pictat pe numere pentru copii cu animale salbatice

leul cu flori tablou de pictat pe numere pentru copii

Tablou de pictat pe numere - Leu

Tablouri de pictat pe cifre pentru copii de nivel incepator, atat pentru fete cat si pentru baieti. Acest tablou de pictat pe numere il poti gasi la pret promotional pe Criando.ro la 59 lei/set complet.

girafa tablou de pictat pe numere pentru copii

Tablou de pictat pe numere - Girafa

Acest tablou de pictat pe numere pentru copii cu girafa cu capul in nori este recomandat atat pentru fete cat si pentru baieti. Setul complet recomandat incepatorilor il poti comanda online la 59 lei pe Criando.ro

tigru tablou de pictat pe cifre pentru copii

Tablou de pictat pe numere - Tigru

Acest tablou de pictat pe numere pentru copii cu un tigru vine intr-un set complet. Cu panza, rama din lemn, 2-3 pensule de diferite dimensiuni si culori acrilice numerotate. 59 lei este setul complet pe criando.ro

leul alex tablou de pictat cu cifre pentru copii

Tablou de pictat pe numere - Leul Alex

Acest tablou de pictat pe numere pentru copii este pentru pictorii incepatori si vine intr-un set complet. Tabloul cu Alex, leul, este potrivit atat pentru baieti, cat si pentru fete si poate fi gasit pe pictorulfericit.ro la 39 lei.

party hippo tablou de pictat pe cifre pentru copii

Tablou de pictat pe numere - Party Hippo

Party Hippo este un tablou de pictat cu cifre pentru copii care poate transforma pictatul într-o petrecere pe cinste în fiecare zi! Party Hippo, acest personaj petrecaret poate fi comandat pe pictorulfericit.ro cu 39 lei.

ursul grizzy tablou de pictat pe numere pentru copii

Tablou de pictat pe numere - Ursul Grizzy

Acest tablou de pictat pe numere pentru copii cu ursuletul Grizzy spune povestea ursului nastrusnic. Vine in cutie de carton premium ce are maner, cu un design de lux ce poate fi oferit ca și cadou, la doar 39 lei.

Descopera aceste tablouri de pictat pe numere pentru copii pentru ca aduc multiple beneficii pentru cei mici. Pictura pe numere ii dezvolta imaginatia si creativitatea. Pictura pe tablouri de pictat pe numere creste puterea de concentrare si dezvolta atentia la detalii, cu fiecare cifra numerotata pe panza. Cu pictura pe numere, cei mici, petrec timpul departe de ecranele dispozitivelor electronice, si intr-un mod relaxant.

Tablouri de pictat cu cifre pentru copii cu dinozauri

tablou de pictat cu cifre pentru copii cu dinozauri mov

Tablou de pictat pe numere cu Dinozaur Mov

Acest tablou pe numere de pictat cu un dinozaur mov este poate cel mai potrivit cadou pentru copii. Tablou pictura pe numere cu dimensiunea 30×30 cm pe panza si culori acrilice. Setul complet poate fi comandat pe Criando.ro la 59 lei.

tablou de pictat pe numere pentru copii cu dinozauri t-rex gri

Tablou de pictat pe numere cu Dinozaur T-Rex

Tablou de pictat pe numere pentru copii cu un pui de dinozaur T-Rex pe panza din bumbac, cu contur al desenului impartit pe zone cu numere. Culori acrilice numerotate corespunzator panzei, ce nu necesita amestecare cu apa. Pret 59 lei pe Criando.ro

tablou de pictat cu cifre pentru copii cu dinozauri veseli

Tablou de pictat pe numere cu Dinozaur Vesel

Tablou de pictat pe numere pentru copii cu un dinozaur vesel. Este ambalat in cutie de carton premium cu maner si design personalizat, ce poate fi oferita cadou. Poti cumpara online setul complet la 59 lei. Promotii disponibile pe criando.ro

Tablouri de pictat cu numere pentru copii diverse personaje

tablou de pictat cu cifre pentru copii cu iepuras si cu morcovul lui

Tablou de pictat pe numere un iepuras

Pictura pe numere copii de dimensiunea 30×30 cm cu un iepuras si morcovul lui. Tablou de pictat pe numere pentru copii pentru o activitate relaxanta cu efect terapeutic. Descopera mai multe modele si cumpara online de pe Criando.ro la 59 lei.

tablou de pictat pe numere pentru copii cu ingerasi

Tablou de pictat pe numere cu un ingeras

Tablou cu numere de pictat pentru fete si baieti pentru hobby creativ. Recomandat pentru o activitate terapeutica si relaxanta pentru pictori incepatori. Setul complet in cutie premium (de cadou) poate fi gasit pe Criando.ro la doar 59 lei.

tablou de pictat pe numere pentru copii cu hello kitty

Tablou de pictat pe numere cu Hello Kitty

Este un set de pictura cu ajutorul numerelor recomandat fetelor, mai ales celor care iubesc personajul Hello Kitty. Tablou realizat pe panza de bumbat de dimensiunea 30×30 cm ce poate fi colorat cu ajutorul numerelor. Mai multe modele Hello Kitty pe Criando