promotii editura litera si promotii carti

Promotii de la Editura Litera

Promotii de la Editura Litera la peste 1 000 de titluri editate anual în cele 50 de colecții și imprinturi. Indiferent de domeniul tău de interes, Editura Litera îți oferă o varietate impresionantă de cărți. Ai la dispoziție cărți de ficțiune, inclusiv bestseller-uri și thrillere captivante, precum și opere de literatură clasică remarcabile. Dacă ești interesat de nonficțiune, vei găsi cărți ce acoperă diverse subiecte și domenii. Pentru cei mici și adolescenți, Editura Litera oferă cărți educative și de lectură.

Descoperă colecția bestseller a Editurii Litera, care include enciclopedii, atlase, dicționare, cărți de artă și arhitectură, cărți de istorie și materiale pentru studiul limbilor străine. Vezi și noile titluri de cultură generală, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală, business și călătorii. Cu Editura Litera, ai acces la o gamă diversă de cărți de calitate, care te vor inspira, informa și încânta în egală măsură.

Promotii de la Editura Litera

Cand Cumperi Online de la Editura Litera

N

COMENZI FARA CONT

Pentru a cumpara cărți este necesar să îți creezi un cont de utilizator sau să comanzi ca „guest”, fără să ai cont de client inregistrat.

N

COSTURI TRANSPORT

Costul transportului este de 14,9 lei, indiferent de modalitatea de trimitere. Pentru comenzile peste 149 lei transportul este gratuit

N

COMENZI DIN STRAINATATE

Pentru comenzile cu livrare in afara tarii se va percepe doar costul de livrare in functie de tara de livrare si greutatea coletelor.

Informatii despre Editura Litera

Este destinația ideală pentru pasionații de lectură, oferind o gamă vastă de produse, reduceri și promotii de la Editura Litera. Cu o istorie impresionantă de 30 de ani, Editura Litera a devenit un nume de referință în bibliotecile românilor.

Pe Litera.ro vei găsi peste 10.000 de titluri, acoperind diverse domenii, de la ficțiune la enciclopedii, atlase, dicționare și cărți pentru copii. Indiferent de interesele tale, vei descoperi cărți de artă și arhitectură, cărți de istorie, limbi străine, cultură generală, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală, business, călătorii, familie și timp liber.

Cu peste 800 de titluri noi în fiecare an, Editura Litera se mândrește cu peste 50 de colecții și imprinturi de înaltă calitate. Beneficiezi de promoții atractive și noutăți în permanență, precum colecțiile Blue Moon, Buzz Books, Carte Pentru Toți, Introspectiv, Kronika, Mensa, Alma, Lira și Disney Junior.

Cele mai cautate cărți de pe site-ul Litera.ro

Cu o prezență puternică pe piața de carte din România, Editura Litera se află în topul celor mai importante edituri din țară, oferindu-ți o experiență de lectură de neuitat. Fie că ești în căutarea unei cărți captivante sau a unei colecții tematice, Litera.ro este partenerul tău de încredere în universul fascinant al cărților.

Cele mai cautate cărți de pe site-ul Litera.ro sunt operele de ficțiune de succes, precum romanele bestseller, thrillerele captivante și literatura clasică remarcabilă. Cititorii se îndrăgostesc de enciclopedii, atlase și dicționare utile, precum și de cărți de artă, istorie și dezvoltare personală.

Ultimele Noutati de la Editura Litera

Editura Litera iti pune de dispozitie ultimele noutati in materie de carti. Vei gasi si promotii de la Editura Litera la cele mai bune titluri de carte. Ultima carte aparuta de la autorul Jane Austen din seria de romane „Mândrie și prejudecată” la doar 39 lei. Alege o carte premiata cu premiul Pulitzer, „Sticletele” de la Donna Tartt, la pretul de 48 de lei, online de pe site-ul Editurei Litera. Descopera si cele peste 200+ carti de dezvoltare personala din oferta Litera, de la autori precum Jay Shetty, John C. Maxwell, Dale Carnegie sau Zoe Chance. Fanii cartilor de tip thriller pot citi o carte vanduta in peste 4 milioane de exemplare in peste 50 de tari, cartea „Pacienta tacuta” al lui Alex Michaelides, in oferta Litera la doar 27 lei.

Ultimele Promotii de la Editura Litera

Carti-Business-&-Economie-de-la-Editura-Litera -75%
❱ Reduceri de pana la 75%
❱ Pana la 75% reducere la carti pentru dezvoltare personala si la carti ilustrate pentru copii ❱
Valabil până la 31 decembrie 2023
⭐ Până la 75% reducere la manuale digitale clasa5 si la cărți pentru copii -75%
❱ Reduceri de pana la 75%
❱ Pana la 75% reducere la cartea aleea cu licurici si la cartea pacienta tacuta ❱ Stoc limitat!
Valabil până la 31 decembrie 2023
⭐ Până la 75% reducere la manuale digitale clasa5 si la cărți pentru copii -75%
❱ Reduceri de pana la 75%
❱ Pana la 75% reducere la manuale digitale clasa5 si la carti pentru copii ❱ In limita stocului!
Valabil până la 31 decembrie 2023
cărți-dezvoltare-personala-Editura-Litera -75%
❱ Reduceri de pana la 75%
❱ Pana la 75% reducere la carti de dezvoltare personala si la carti de citit pentru copii ❱ Promotie!
Valabil până la 31 decembrie 2023