Top 6 jucarii pentru fete – oferte si promotii de la Noriel

Noriel este poate cel mai potrivit loc pentru achizitia de jucarii avand atat magazine fizice, cat si magazin online. Cu zeci de magazine fizice in toata tara, cele mai vizitate fiind magazinul Noriel din Constanta, Noriel Baneasa si Noriel din Vivo Cluj. Din oferta Noriel Romania poti alege păpuși, drona noriel, trusa de machiaj pentru copii, smartwatch pentru copii si alte mii de jucarii pentru copii de toate varstele. Descopera top 6 cele mai cautate jucării pentru fete de la Noriel.

#1

Jucarii pentru fete - Papusa Barbie

Păpuși Barbie originale

Papusa Barbi este cea mai cautata jucarie pentru fete de la Noriel. Poti alege din păpuși barbie originale, barbie sirenă sau barbie fashionista. Poti alege din zecile de seturi de joaca pentru păpușa Barbie, casa portabila, dulap cu haine si accesorii. Poti gasi Papusa Barbie (La plaja) cu preturi de la 29.99 Lei.

#2

Papusa LOL Surprise - Reduceri jucarii pentru fete

Papusa LOL Surprise

A doua papusa preferata a fetitelor este Papusa LOL. Jucaria este recomandata fetelor intre 3 ani si 8 ani. Noriel are in oferta Păpuși LOL ieftine si originale. Păpuși lol originale Surprise OMG, Surprise Tweens, Surprise Hair si altele. Păpuși LOL mari cu seturi de joaca si diverse accesorii de la 129.99 lei.

#3

Jucarii pentru fete - my little pony jucarie

My little pony jucarii

Jucariile pentru fete de la My Little Pony sunt recomandate pentru copii cu varsta intre 1 si 8 ani. My Little Pony este disponibil sub forma de figurine, carti de colorat, biciclete si carti cu activitati. Figurina my little pony este disponibila in diverse modele in functie de varsta copilului, cu preturi de la 24.99 Lei.

#4

papusa maia - reduceri la jucarii Noriel

Păpușa Maia

Păpușa Maia este recomandata fetelor cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani. Păpușa Maia balerină sau Păpușa Maia cu activitati este jucaria preferata pentru fete de 3+ ani. Păpușa Maia bebe sau Păpușa Maia care vorbeste este jucaria apreciata de fetitele sub 3 ani. Setul de joc cu papusa Maia poate fi gasit Pe Noriel cu preturi de la 89-139 lei.

#5

papusa elsa frozen - reduceri la jucarii Noriel

Păpușa Elsa din Frozen

Papusa Elsa este un personaj din animatia Regatul de Gheata (Frozen) de la Disney. Papusa Elsa este o jucarie pentru fetite foarte cautata pe Noriel. Papusa Elsa poate fi cumparata sub forma de papusa, figurine, seturi de joaca, jucarie Lego, puzzle sau carte cu activitati. Papusa Elsa din Frozen poate gasit pe Noriel de la 89 lei.

#6

Papusa masha si ursul - Reduceri jucarii pentru fete

Papusa Masha si Ursul

Papusa Masha si Ursul din desenele animate cu acelasi nume sunt foarte cautate pe Noriel. Jucării cu Masha și Ursul recomandate pentru fete cu varsta cuprinsa intre 2 si 7 ai. Papusa Masha si Ursul poate fi un cadou deosebit pentru fete, mai ales daca iubesc acest personaj, o adorabila fetita vesela si pusa pe pozne. Pret de la 49.99 lei.

Promotii la jucarii pentru fete si fetite

Noriel Romania este locul in care vei gasi jucarii pentru fete si fetite, de toate varstele. Preturi promotionale si reduceri pe Noriel la jucarii pentru fete, papusi Barbi, papusi LOL, papusi Elsa, papusa Maia si figuine. Noriel este locul in care poti alege un cadou deosebit din miile de jucarii pentru fete. Reduceri pe Noriel la jucarii pentru fete de la branduri precum Plastelino, Lego, LOL, My Little Pony, Barbie si altele.

Promoții si reduceri de până la 64%, la jocuri interactive si la jocuri educative - Oferte, vouchere si cupoane de reducere de la Noriel -64%
❱ Reduceri de pana la 64%
❱ Pana la 64% reducere la jocuri interactive si la jocuri educative ❱ In limita stocului!
Valabil până la 31 decembrie 2023
Promoții si reduceri de până la 62%, la tobogane copii si la leagane copii - Oferte, vouchere si cupoane de reducere de la Noriel -62%
❱ Reduceri de pana la 62%
❱ Pana la 62% reducere la papusi barbie si la trotinete copii ❱ In limita stocului disponibil!
Valabil până la 31 decembrie 2023
Promoții si reduceri de până la 62%, la tobogane copii si la leagane copii - Oferte, vouchere si cupoane de reducere de la Noriel -62%
❱ Reduceri de pana la 62%
❱ Pana la 62% reducere la tobogane copii si la leagane copii ❱ In limita stocului disponibil!
Valabil până la 31 decembrie 2023