Top 6 jucarii pentru baieti – oferte si promotii de la Noriel

Cu magazine fizice in toata tara si magazin online, Noriel este poate cel mai potrivit loc pentru achizitia de jucarii. Cele mai vizitate fiind magazinul Noriel din Constanta, Noriel Baneasa si Noriel din Vivo Cluj, Noriel avand zeci de magazine fizice in toata tara. Din oferta Noriel Romania poti alege masinute cu telecomanda, jucarii Transformers, pusca NERF, masinute Hot Wheels, jucarii Bakugan si alte mii de jucarii pentru copii de toate varstele. Descopera top 6 cele mai cautate jucării pentru baieti de la Noriel.

#1

Pusca Blaster Nerf - Jucarii pentru baieti Noriel

Pusca Blaster Nerf

Pistoalele NERF de la Noriel sunt printre cele mai cautate jucarii pentru baieti. Armele Nerf in variantele Mitraliere Nerf, Pistoale Nerf Fortnite si gloante Nerf sunt jucarii recomandate pentru baieti cu varsta in 3 si 10 ani. Fortnite este un joc video online multiplayer lansat pentru prima dată în 2017, iar pusca cu gloante Nerf Fortnite de la Noriel se poate cumpara de la 64.99 lei.

#2

Figurina Bakugan - jucarii pentru baieti de la noriel

Jucarie Figurina Bakugan

Jucarii cu Figurine Bakugan pe Noriel, dupa cunoscutul joc video Bakugan Battle Brawlers. Se gasesc Bakugan de jucărie cu diferite superputeri epice. Jucariile cu Bakugani de pe Noriel contin piese mici, si sunt recomandate pentru copii peste 6 ani. Pentru un cadou deosebit puteti alege un set de joaca Bakugan si cutia cu 4 Bakugani. Jucarii Bakugan pe Noriel de la 54.99 lei.

#3

masinute hot wheels - set jucarii pentru baieti de la Noriel

Masinute Hot Wheels

Mașini hot wheels si seturile de joaca Hot Wheels sunt recomandate baietilor cu varsta de 3+ ani. Masinuta hot wheels este jucaria pentru baieti preferata de generatii. Cu mașini hot wheels clasice sau moderne setul de joaca este un cadou perfect pentru orice ocazie. Masinute hot wheels de pot cumpara pe Noriel de la 29.99 lei (setul de 3 bucati). Camionul Hot Wheels este la 29.99 lei.

#4

jucarii tech deck - jucarii pentru baieti de la noriel

Jucarii Tech Deck

Mini placa skateboard Tech Deck si Mini BMX bike Tech Deck sunt printre cele mai cautate jucarii pentru baieti pe Noriel. Set de joaca Tech Deck, cu placi de skateboard reale cu grafica autentica de la companii de skate reale, cu rampa si cutie de depozitare. Mini placa skateboard Tech Deck il poti gasi pe Noriel de la 29.99 lei.

#5

masini cu telecomanda noriel - jucarii pentru baieti

Masina cu telecomanda

Papusa Elsa este un personaj din animatia Regatul de Gheata (Frozen) de la Disney. Papusa Elsa este o jucarie pentru fetite foarte cautata pe Noriel. Papusa Elsa poate fi cumparata sub forma de papusa, figurine, seturi de joaca, jucarie Lego, puzzle sau carte cu activitati. Papusa Elsa din Frozen poate gasit pe Noriel de la 89 lei.

#6

jucarii LEGO pentru baieti

Jucarii LEGO

Jucariile LEGO pentru baieti sunt recomandate pentru dezvoltarea imaginatiei si pentru dezvoltarea creativitatii. Cu seturile de constructie Lego City, Lego Duplo si Lego Ninjago micutii creeaza povesti interesante si isi construiesc propria lume LEGO. Jucaria Lego este un cadou potrivit pentru baieti cu varsta peste 5 ani. LEGO Classic de la 49.99 lei

Promotii la jucarii pentru baieti

Noriel Romania este locul in care vei gasi jucarii pentru baieti, pentru orice varsta. Preturi promotionale si reduceri pe Noriel la jucarii pentru baieti, pusca blaster NERF, jucarie figurina Bakugan, masinute Hot Wheels, masinute cu telecomanda si jucarii LEGO. Noriel este locul in care poti alege un cadou deosebit din miile de jucarii pentru baieti. Reduceri pe Noriel la jucarii pentru baieti de la branduri precum LEGO, NERF, HOT Wheels, Tech Deck si altele.

Promoții si reduceri de până la 62%, la tobogane copii si la leagane copii - Oferte, vouchere si cupoane de reducere de la Noriel -62%
❱ Reduceri de pana la 62%
❱ Pana la 62% reducere la tobogane copii si la leagane copii ❱ In limita stocului disponibil!
Valabil până la 31 decembrie 2023
Promoții si reduceri de până la 62%, la tobogane copii si la leagane copii - Oferte, vouchere si cupoane de reducere de la Noriel -62%
❱ Reduceri de pana la 62%
❱ Pana la 62% reducere la papusi barbie si la trotinete copii ❱ In limita stocului disponibil!
Valabil până la 31 decembrie 2023
Promoții si reduceri de până la 64%, la jocuri interactive si la jocuri educative - Oferte, vouchere si cupoane de reducere de la Noriel -64%
❱ Reduceri de pana la 64%
❱ Pana la 64% reducere la jocuri interactive si la jocuri educative ❱ In limita stocului!
Valabil până la 31 decembrie 2023