eMAG Black Friday 2022 – Tot ce trebuie sa stii!

Cand este Black Friday 2022 Romania la eMAG?

eMAG organizeaza Black Friday in fiecare an in luna noiembrie. In 2022 cel mai probabil ca Black Friday la eMAG o sa fie organziat incepand cu 11 noiembrie 2022. Evenimentul o sa fie unul de tipul Black Weekend, cu un eveniment mai grandios pe 25 noiembrie, cand este Vinerea Neagra (Black Friday) in Statele unite ale Americii. Fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri, ziua cu cele mai multe reduceri dintr-un an.

Ce poti cumpara de Black Friday 2022 la eMAG?

Printre produsele care se regasesc in oferta eMAG Black Friday se numara televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion ai articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii, anvelope si produse speciale. Black Friday la eMAG inseamna si reduceri in ofertele partenerilor din Marketplace. Mai jos poti gasi cateva sfaturi despre cum te poti pregati pentru eMAG Black Friday 2022 si sa profiti din plin de reduceri.
eMAG Black Friday 2022 - Tot ce trebuie stii!

eMAG Black Friday 2022

Ce trebuie sa stii pentru Black Friday?

  • Iti recomandam sa ai instalata pe smartphone aplicatia eMAG actualizata cu cea mai recenta versiune disponibila. Sa te asiguri ca ai toate datele tale personale, respectiv adresele de livrare, completate in contul tau de client eMAG.
  • Salveaza-ti card-ul bancar in contul tau de client eMAG pentru plata accelerata a cumparaturilor. In momentul in care incepe Black Friday, vei achita comenzile in deplina siguranta si foarte repede.
  • Dupa plasarea comenzii, produsele selectate de tine sunt rezervate automat, iar livrarea se face in showroom, prin curier, la un oficiu postal sau in EASYbox.
  • In cazul in care ai comandat de pe eMAG Marketplace de la un partener, acesta iti va livra comanda prin curier sau in easybox. Costul de livrare iti va fi comunicat inainte sa finalizezi comanda.

Statistici eMAG Black Friday

eMAG Black Friday a batut toate recordurile istorice in anul 2020. Intr-o singura zi, s-au inregistrat peste 12,4 milioane de vizite iar valoarea totala a produselor comandate a depasit 585.7 de milioane de lei, cu 17% mai mult fata de anul 2019. In primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse in valoare de 4.7 milioane de lei. Pregateste-te pentru un nou record de promotii si reduceri la milioane de produse pe eMAG.ro, ziua cu cele mai multe reduceri dintr-un an.

eMAG Black Friday 2022 - Promotii si Reduceri